Połowinki 2024

Mamy zaszczyt zaproponować Państwu zorganizowanie Połowinek w Hotelu Branicki w Białymstoku.

Do Państwa dyspozycji oddajemy:

  • Salę Bankietową - przyjęcie do 80 osób
  • Salę Bankietową i hol recepcyjny - przyjęcie do 100 osób.

Cena organizacji Połowinek wynosi 190,00 zł/osoba.
W cenę przyjęcia wliczone jest wynajęcie sali i obsługa.

Menu obejmuje:

  • dania gorące,
  • przekąski zimne,
  • ciasta własnego wyrobu,
  • napoje bezalkoholowe.

Do Państwa dyspozycji stawiamy nasze doświadczenie oraz służymy radą i pomocą.

Organizując Połowinki w naszym hotelu otrzymują Państwo gwarancję świadczenia usług na najwyższym poziomie. Nasza obsługa zadba, aby ten wyjątkowy dzień stał się dla Państwa jednym z najpiękniejszych i najbardziej niezapomnianych.

Przykładowe menu

Zupa

Rosół z kołdunami

Danie główne

Roladki drobiowe w sosie kurkowym, kopytka, kalafior i brokuł z wody

Danie serwowane w trakcie na półmiskach

Mix pierogów domowych ze smażoną cebulką

Przekąski zimne na półmiskach

Tortille z kurczakiem i warzywami/wegetariańskie

Nuggetsy z kurczaka z sosem tysiąca wysp

Kanapeczki bankietowe z domową wędliną i serem

Kanapeczki bankietowe z pastami

Sałatka z serem korycińskim i delikatnym winegretem

Sałatka caprese z oliwą bazyliową

Bruschetta z salsą pico de gallo

Pieczywo

Bufet deserowy

Sernik z belgijską czekoladą

Tarta owocowa

Wafle z kajmakiem

Ptysie z bitą śmietaną

Rogaliki z nadzieniem różanym

Ciasteczka owsiane

Mufinki

Babeczki z kremem czekoladowym

Napoje

Kawa

Herbata

Woda mineralna – bez ograniczeń

Soki owocowe – bez ograniczeń

Szczegółowych informacji udzieli Państwu Kierownik Gastronomii - Ewelina Walania:

- tel: 85 665 25 08, 695 921 502

- e-mail: e.walania@hotelbranicki.com

Serdecznie zapraszamy !

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close