Serdecznie zapraszamy do organizacji uroczystych obiadów po obronie doktoratu.
Dysponujemy trzema salami mogącymi pomieścić od 20 do 100 osób (sale połączone).
Proponujemy menu dostosowane do ilości osób oraz czasu trwania przyjęcia.
Z przyjemnością pomożemy Państwu w organizacji tego wzniosłego wydarzenia.
Przykładowe menu:
Menu I
Koszt: 80,00 zł/osoba
Przystawka
Tatar z matiasa z jabłkowo cytrynowym kawiorem i creme fraiche
Zupa
Zupa grzybowa z mascarpone i szpinakowymi kluskami
Danie główne
Marynowana polędwica wieprzowa na sosie jeżynowym demi glace
z ziemniakami au gratin i grillowaną cukinią
Deser
Puszysty sernik z białą czekoladą i sosem cynamonowym
Napoje
Kawa/herbata
Woda mineralna, soki owocowe
Menu II
Koszt: 90,00 zł/osoba
Przystawka
Rostbef wołowy sou-vide marynowany
w Beherovce z majerankowym pesto i gorczycą
Zupa
Krem z pieczonego pasternaku, rocher z perliczki
Danie główne
Udo z kaczki confit na buraczanym carpaccio z gnocchi i sosie pomarańczowym
Deser
Mus czekoladowy z wiśniowym coulis i miętowym kawiorem
Napoje
Kawa/herbata
Woda mineralna, soki owocowe
Menu III
Koszt: 100,00 zł/osoba
Przystawka
Carpaccio z podwędzanej kaczki
z marynowanymi borowikami i orzechową sałatą
Zupa
Consomme z pierożkami borowikowymi i tymiankiem
Danie główne
Filet z sandacza na pęczaku aromatyzowanym emulsją pietruszkową
z kurkami, bobem i wiśniami
Deser
Strudel jabłkowy na sosie waniliowym z lodami
Napoje
Kawa/herbata
Woda mineralna, soki owocowe
Szczegółowych informacji udzieli Państwu Dział Gastronomii:
- tel: 85 665 25 08
- e-mail: restauracja@hotelbranicki.com.pl