Obiad po doktoracie

Obiady po doktoracie

Serdecznie zapraszamy do organizacji uroczystych obiadów po obronie doktoratu.
Dysponujemy trzema salami mogącymi pomieścić od 20 do 100 osób (sale połączone).
Proponujemy autorskie menu Szefa Kuchni Marka Pogorzelskiego dostosowane do ilości osób oraz czasu trwania przyjęcia.

Z przyjemnością pomożemy Państwu w organizacji tego wzniosłego wydarzenia.

Przykładowe menu:

Menu I

Koszt: 80,00 zł/osoba

Przystawka

Tatar z matiasa z jabłkowo cytrynowym kawiorem  i creme fraiche

Zupa

Zupa grzybowa z mascarpone i szpinakowymi kluskami

Danie główne

Marynowana polędwica wieprzowa na sosie jeżynowym demi glace

z ziemniakami au gratin i grillowaną cukinią

Deser

Puszysty sernik z białą czekoladą i sosem cynamonowym

Napoje

Kawa/herbata

Woda mineralna, soki owocowe

 

Menu II

Koszt: 90,00 zł/osoba

Przystawka

Rostbef wołowy sou-vide marynowany

w Beherovce z majerankowym pesto i gorczycą

Zupa

Krem z pieczonego pasternaku, rocher z perliczki

Danie główne

Udo z kaczki confit na buraczanym carpaccio z gnocchi i sosie pomarańczowym

Deser

Mus czekoladowy z wiśniowym coulis i miętowym kawiorem

Napoje

Kawa/herbata

Woda mineralna, soki owocowe

 

Menu III

Koszt: 100,00 zł/osoba

Przystawka

Carpaccio z podwędzanej kaczki

z marynowanymi borowikami i orzechową sałatą

Zupa

Consomme z pierożkami borowikowymi i tymiankiem

Danie główne

Filet z sandacza na pęczaku aromatyzowanym emulsją pietruszkową

z  kurkami, bobem i wiśniami

Deser

Strudel jabłkowy na sosie waniliowym z lodami

Napoje

Kawa/herbata

Woda mineralna, soki owocowe

Szczegółowych informacji udzieli Państwu Dział Gastronomii:

- tel: 85 665 25 08

- e-mail: restauracja@hotelbranicki.com.pl

 

 

Этот веб-сайт использует куки.

По его просмотр вы принимаете наши Cookies политики, в соответствии с настройками браузера. Więcej w Polityce prywatności.

ОК, закройте