Walentynki

Kolacja Walentynkowa

14.02.

W tym wyjątkowym dniu zapraszamy na autorskie

menu Szefa Kuchni.

W godzinach 18.00 – 21.00 romantyczna muzyka na żywo.

 

Menu 220,00 zł/para

Dla Niej

Pieczona słodka gruszka z prażonymi orzechami włoskimi i gorgonzolą

****

Krem z dyni z rozgrzewającym cynamonem, musli i chipsem z chrupiącego jabłka

****

Filet miętusa w łusce ziemniaczanej, puree z kalafiora,

aksamitny sos veloute, brukselka w maśle

****

Tartaletka z musem pina colada

Dla Niego

Kaczka, chrupiące pieczywo, assiette z jabłka

****

Krem z dyni z rozgrzewającym cynamonem, musli i chipsem z chrupiącego jabłka

****

Szarpana golonka wieprzowa, ziemniak z ogniska, jus, colesław

***

Tartaletka z musem pina colada


 

Czas rezerwacji stolika – około 1,5 godziny

****

Rezerwacji można dokonywać w recepcji hotelu, tel.: 85 665 25 00.

Gwarancją rezerwacji jest opłata w wysokości 220,00 zł/para

****

Wpłat można dokonywać w recepcji hotelu lub przelewem na numer konta bankowego:

45 2490 0005 0000 4530 2968 1951.

****

Zadatek nie podlega zwrotowi w przypadku anulacji po 7 lutym.

Serdecznie zapraszamy !

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij