Walentynki

Walentynki w Restauracji Oranżeria


Zapraszamy na autorskie, walentynkowe menu Szefa Kuchni Łukasza Romka w dniach 14 – 15 lutego 2019.

Przy romantycznej muzyce, wykwintnym menu i w niepowtarzalnej atmosferze, spędzą Państwo niezapomniany wieczór.

Koszt kolacji walentynkowej to 150,00 zł./para.

Welcome Drink Martini

Miłosne co nie co

Przekąski (do wyboru)

Plastry kaczki na sianie z pora z marynowaną gruszką, sos malinowy

lub

Pescaccio z dorsza i łososia, puder z jarmużu, mus z buraka, oliwa ziołowa

 

Ogień Rozkoszy

Zupa

Krem z zielonego groszku z limonkowym serkiem mascarpone, chips z kalafiora

 

Uczta kochanków

Danie główne (do wyboru)

Sandacz, risotto szafranowe, krewetka w szampanie, pomidorki cherry

lub

Filet z indyka, szynka parmeńska, szpinak, pierożki z serem wędzonym, sos szałwiowy

 

Słodkie tete-a-tete

Deser

Mus jogurtowo-jagodowy, chips z mięty

 

Zapraszamy do rezerwacji stolików pod numerem telefonu 85 665 25 00

lub e - mailem: restauracja@hotelbranicki.com

Gwarancją rezerwacji jest opłata w wysokości 150,00 zł/para. Wpłat można dokonywać w recepcji hotelu lub przelewem

na numer konta bankowego: 45 2490 0005 0000 4530 2968 1951.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij