Kolacja Walentynkowa
14.02.
W tym wyjątkowym dniu zapraszamy na autorskie
menu Szefa Kuchni.
W godzinach 18.00 – 21.00 romantyczna muzyka na żywo.
Menu 220,00 zł/para
Dla Niej
Pieczona słodka gruszka z prażonymi orzechami włoskimi i gorgonzolą
****
Krem z dyni z rozgrzewającym cynamonem, musli i chipsem z chrupiącego jabłka
****
Filet miętusa w łusce ziemniaczanej, puree z kalafiora,
aksamitny sos veloute, brukselka w maśle
****
Tartaletka z musem pina colada
Dla Niego
Kaczka, chrupiące pieczywo, assiette z jabłka
****
Krem z dyni z rozgrzewającym cynamonem, musli i chipsem z chrupiącego jabłka
****
Szarpana golonka wieprzowa, ziemniak z ogniska, jus, colesław
***
Tartaletka z musem pina colada
Czas rezerwacji stolika – około 1,5 godziny
****
Rezerwacji można dokonywać w recepcji hotelu, tel.: 85 665 25 00.
Gwarancją rezerwacji jest opłata w wysokości 220,00 zł/para
****
Wpłat można dokonywać w recepcji hotelu lub przelewem na numer konta bankowego:
45 2490 0005 0000 4530 2968 1951.
****
Zadatek nie podlega zwrotowi w przypadku anulacji po 7 lutym.
Serdecznie zapraszamy !