Walentynki

W tym roku Walentynki w Restauracji Oranżeria będziemy świętować aż trzy dni !

Zapraszamy na autorskie, walentynkowe menu Szefa Kuchni Marka Pogorzelskiego w dniach 10,11 i 14 lutego.

Koszt kolacji walentynkowej to 150,00 zł/para.
 

ZESTAW I
Przystawka
Kozi ser, ciasto filo, jarzębina
Zupa
Imbirowy rosół z pieczonej kaczki, ravioli z krewetkami, kolendra
Danie główne
Polędwica z dorsza, polenta, liście kafiru, sos waniliowy,
pieczone pomidorki
Deser
Mus tiramisu, kawior z ristretto, likier migdałowy
Napoje
Woda mineralna
Wino - 100 ml.

ZESTAW II
Przystawka
Pescaccio z sandacza i wędzonej troci, owocowe chutney, chili
Zupa
Krem z pieczonego selera, pikantna oliwa, piana z chorizo
Danie główne
Bażant, orzechy, risotto z szafranem, duszony koper włoski
Deser
Creme Brulee, sosnowe lody z mango, jadalna ziemia
Napoje
Woda mineralna
Wino - 100 ml.

Zapraszamy do rezerwacji stolików pod numerem telefonu 85 665 25 00 lub e-mailem: restauracja@hotelbranicki.com.pl
 

 

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij