Przyjęcia komunijne

Serdecznie zapraszamy do organizacji przyjęć z okazji Pierwszej Komunii Świętej w Restauracji ORANŻERIA. Dysponujemy trzema eleganckimi, klimatyzowanymi salami mogącymi pomieścić od 20 do 100 osób (sale połączone). 

Proponujemy menu dostosowane do ilości osób oraz czasu trwania przyjęcia. Szef Kuchni Łukasz Romek z przyjemnością, w miarę możliwości, przygotuje Państwa ulubione dania.

Wszystkie dania serwowane w Restauracji ORANŻERIA przygotowywane są wyłącznie na bazie naturalnych składników. W naszej kuchni nie stosujemy konserwantów i sztucznych dodatków.

Najmłodszych Gości (do lat 4) gościmy u nas nieodpłatnie, dzieciom do lat 10 proponujemy zniżkę 50%.

Na Państwa życzenie dowieziemy catering komunijny we wskazane miejsce.

Przykładowe menu:

Menu I (135,00 zł/osoba)

Zupa

Krem z pomidorów z płatkami migdałowymi

Danie główne

Polędwiczka wieprzowa sous-vide w sosie ziołowym, ziemniaki pieczone

z rozmarynem, mix sałat z sosem vinaigrette

Przekąski  zimne

Tatar z wędzonego pstrąga z kaparami

Jajka faszerowane pastami

Pasztet z kurczaka z sosem żurawinowym

Fritata ze szpinakiem

Mięsa wędzone własnego wyrobu: szynka, schab, karkówka

Sałatka grecka

Grillowane roladki z cukinii z papryką i pastą serową

Warzywa świeże sezonowe z dipami

Sosy zimne, pieczywo

 Menu dziecięce

Rosół z makaronem domowym

Filet z kurczaka z ziemniakami lub frytkami, mizeria lub świeże pomidory

Napoje, desery

Kawa/Herbata

Sok owocowy

Woda mineralna

Ciasto z własnej cukierni

Mini ptysie z bitą śmietaną

Musy owocowe: truskawkowy, z kiwi, brzoskwiniowy

Owoce świeże

 

Menu II (145,00 zł/osoba)

Zupa

Krem z białych warzyw z chipsami bekonowymi

Danie główne

Eskalopki cielęce z sosem kurkowym, kopytka, fasolka szparagowa z pomidorami

Przekąski zimne

Tatar z łososia

Sakiewki z szynki z sałatką jarzynową

Galantyna z kaczki

Półmisek mięs pieczonych

Półmisek pasztetów

Fritata z cukinii

Carpaccio z pieczonego buraka z serem korycińskim

Sałatka brokułowa z fetą i oliwkami

Liście szpinaku z bekonem i sosem czosnkowym

Warzywa sezonowe z dipami

Sosy zimne, pieczywo

 Menu dziecięce

Pomidorowa z makaronem domowym

Filet z kurczaka z ziemniakami lub frytkami, mizeria lub świeże pomidory

Napoje, desery

Kawa/Herbata

Sok owocowy

Woda mineralna

Ciasto z własnej cukierni

Babeczki z owocami i bitą śmietaną

Musy owocowe: truskawkowy, z kiwi, brzoskwiniowy

Owoce

Wszelkich informacji udzieli Państwu Dział Gastronomii:

- tel: 85 665 25 08

- e-mail: restauracja@hotelbranicki.com.pl

Serdecznie zapraszamy !

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij