Przyjęcia wigilijno - świąteczne dla firm

Zapraszamy do organizacji przyjęć wigilijno - firmowych w przytulnych wnętrzach Restauracji Oranżeria

Aranżacje świąteczne

Kolędy

Ciepło kominka

Kulinarna podróż z tradycyjnymi świątecznymi daniami kuchni polskiej

 

Kolacja wigilijna serwowana

Koszt 125.00 zł/osoba

Przystawka

Tatar z matiasa z ziarnami gorczycy,

kwaśnym jabłkiem i crème fraiche

Zupa

 Aromatyczna zupa grzybowa z kaszą wiejską

Danie główne

Dzwonko karpia smażone na złoto z sosem cytrynowym,

potatki w ziołach, duszona marchewka

Deser

Tarta makowa z bakaliami i białym lukrem

Napoje

Woda mineralna

Kompot z suszu

Kawa/herbata

Lampka wina grzanego

 

Kolacja wigilijna serwowana

Koszt 170.00 zł/osoba

Obiad serwowany (prosimy o wybór jednego dania)

Zabielana zupa grzybowa z kaszą wiejską

lub

Barszcz na zakwasie buraczanym z uszkami

****

Łosoś w sosie kurkowym, domowe rosti ziemniaczane,

wiązki fasolki szparagowej

lub

Dorsz na chrzanowym puree z zielonym groszkiem

Przekąski zimne

Śledź po żydowsku

Śledź korzenny

Terrina z ryb morskich

Kulebiak z kapustą i grzybami

 Chrupiące sałaty z sosem majonezowo – jogurtowym

z wędzonym pstrągiem

Ryba po grecku

Sałatka jarzynowa z jajkiem przepiórczym

Szuba po podlasku

Pieczywo jasne i ciemne

II Danie gorące podane na półmiskach

Pierogi z kapustą i grzybami – 2 szt./osoba

Pierogi z kaszą gryczaną i białym serem – 2 szt./osoba

Desery, napoje - bufet

Sernik z kajmakiem z prażonymi pestkami migdałów

Makowiec z lukrem cytrynowym i kandyzowanymi owocami

Tarta bakaliowa z orzechami

Piernik z bakaliami

Kompot z suszu

Woda mineralna

Kawa

Herbata

Woda mineralna

Lampka wina grzanego

 

Kolacja wigilijna (bufet)

Koszt: 125,00 zł/osoba

Bufet dań gorących

Barszcz na zakwasie buraczanym z uszkami

Kapusta zasmażana z pieczarkami

Pierogi z kaszą gryczaną i białym serem

Smażone dzwonko karpia, potatki w ziołach

Bufet przekąsek zimnych

Ryba po grecku

Śledź po żydowsku

Kulebiak z kapustą i grzybami

Tymbaliki rybne z sosem chrzanowym

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Szuba po podlasku

Pieczywo jasne i ciemne

Bufet deserowo – napojowy

Strucla makowa

Keks

Piernik z Lipcem Białowieskim

Tarta makowa z białym lukrem

Kompot z suszonych owoców

Kawa

Herbata

Lampka wina grzanego

 

Kolacja wigilijna (bufet)

Koszt 180.00 zł/os

Bufet dań gorących

Zupa rybna

Miruna w sosie porowo – kurkowym

Filet karpia smażony z boczniakami

Rosti ziemniaczane

Pieczarki z rusztu

Kapusta zasmażana z grzybami

Pierogi z kaszą gryczaną i grzybami

Smażone pierogi z łososiem

Warzywa z wody

 

Bufet przekąsek zimnych

Śledź korzenny

Śledź po żydowsku

Karp w galarecie z białego wina z marynowaną rodzynką

Mus z wędzonego pstrąga

Kulebiak z kapustą i grzybami

Sałatka nicejska z tuńczykiem i jajkiem

Sałatka jarzynowa z sosem jogurtowo – majonezowym

Szuba po podlasku

Ryba po grecku

Pieczywo jasne i ciemne

Bufet deserowo – napojowy

Tarta makowa z lukrem cytrynowym

Sernik z belgijską czekoladą i rodzynkami

Makowiec z karmelizowaną skórką z pomarańczy

Piernik z Lipcem Białowieskim

Keks z bakaliami

Kompot z suszu

Woda mineralna

Kawa / herbata

Lampka wina grzanego

 

Na życzenie Gości przygotowujemy opłatek.

Bufety przygotowujemy od 25 osób.

 

Informacje i rezerwacje:

Ewelina Walania (Kierownik Gastronomii)

Tel: 695 921 502

E-mail: e.walania@hotelbranicki.com

 

Serdecznie zapraszamy !

Pobierz ofertę w formacie PDF

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij