Przyjęcia wigilijne dla firm

Szanowni Państwo!

Mamy zaszczyt zaproponować Państwu zorganizowanie wigilii firmowej w Hotelu Branicki w Białymstoku.

Organizując wigilię firmową w naszym hotelu otrzymują Państwo gwarancję świadczenia usług na najwyższym poziomie oraz satysfakcję z organizacji przyjęcia w najlepszym i najelegantszym lokalu w regionie.

Na każde przyjęcie opracowujemy indywidualne menu, uwzględniające gusta i preferencje naszych Gości. Do Państwa dyspozycji stawiamy nasze doświadczenie oraz służymy radą i pomocą.

Dysponujemy salą bankietową mogącą pomieścić do 100 osób, z możliwością podziału na sale mniejsze.

Przykładowe propozycje menu:

Kolacja wigilijna

Koszt 50.00 zł/os

Przystawka

Mus z wędzonej makreli z sałatką z marynowanych ogórków

Zupa

Zupa grzybowa z łazankami

Danie główne

Dorsz smażony na złoto z sosem cytrynowym, ziemniaki faszerowane pieczarkami, kolorowa marchewka

Deser

Sernik z bakaliami

Napoje

Woda mineralna

Sok owocowy

Kompot z suszu

Kawa/herbata

 

Kolacja wigilijna

Koszt 75.00 zł/os

Obiad serwowany

Barszcz czerwony z uszkami

***

Filet z dorsza smażony na złoto, puree ziemniaczane, smażone pieczarki,

brokuły na parze

Przekąski zimne

(ustawione na stole)

Karp po żydowsku

Śledź z cebulą w oleju

Terrina z sandacza

Karp w galarecie

Sałatka jarzynowa

Mix sałat z pstrągiem  wędzonym

Pieczywo jasne i ciemne

Desery, napoje - bufet

Kutia

Piernik z bakaliami

Biszkopt z makiem

Kompot z suszu

Kawa/Herbata

Woda mineralna

 

Kolacja wigilijna

Koszt 90.00 zł/os

Obiad serwowany

Zupa grzybowa z łazankami

***

Roladki z sandacza w sosie cytrynowym, risotto z jabłkiem, wiązki fasolki szparagowej

Przekąski zimne

Śledź z marynowanymi burakami i jabłkiem

Śledź z suszonymi śliwkami i płatkami migdałów

Dwukolorowy pasztet z dorsza

Łosoś w galarecie

Tymbaliki z owocami morza

Sałata lodowa z tuńczykiem

Sałatka jarzynowa z jajkiem przepiórczym

Pieczywo jasne i ciemne

Drugie gorące podane na półmiskach

Pierogi z kapustą i grzybami

***

Pierogi z kaszą gryczaną i białym serem

Desery, napoje - bufet

Kisiel żurawinowy

Sernik z bakaliami

Makowiec

Kluski z makiem

Kompot z suszu

Woda mineralna

Kawa / herbata

 

Kolacja wigilijna- bufet

koszt 40.00 zł/os

Bufet gorący:

Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym

***

Kapusta zasmażana z pieczarkami

***

Pierogi z kaszą gryczaną i białym serem

Bufet przekąsek zimnych:

Ryba po grecku

Śledź w oleju

Dwukolorowy pasztet rybny

Tymbaliki rybne w galarecie

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Pieczywo

Desery, napoje:

Strucla makowa

Kompot z suszonych owoców

Kawa/ herbata

 

Kolacja wigilijna – bufet

Koszt 100.00 zł/os

Bufet gorący

Zupa rybna

Dorsz smażony w sosie porowo-kurkowym

Filet karpia smażony z boczniakami

Kotlety ziemniaczane, kopytka, ryż z warzywami

Pieczarki z rusztu

Kapusta zasmażana z grzybami

Warzywa z wody

Pierogi z kaszą gryczaną i grzybami

Bufet zimny

Śledź korzenny

Śledź z marynowaną gruszką i żurawiną

Karp faszerowany

Łosoś w galarecie

Mus z wędzonego pstrąga

Tymbaliki z owocami morza

Sałata lodowa z tuńczykiem

Sałatka jarzynowa z jajkiem przepiórczym

Pieczywo jasne i ciemne

Desery, napoje

Łazanki z makiem

Kisiel żurawinowy

Sernik z bakaliami

Makowiec

Kompot z suszu

Woda mineralna

Kawa / herbata

Powyższe menu może być przez Państwa modyfikowane i dostosowane do charakteru imprezy.

Rezerwacji terminów można dokonywać pod numerem telefonu 85 665 25 08 lub pod adresem e-mailowym: restauracja@hotelbranicki.com.pl

Serdecznie zapraszamy!

Pobierz ofertę w formacie PDF

Zapisz się do newslettera

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij