Catering Wielkanocny

Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty cateringu świątecznego.

Wszystkie dania przygotowane są na bazie naturalnych składników. W naszej kuchni nie stosujemy polepszaczy i półproduktów.

Przekąski zimne:

- Jajka faszerowane tuńczykiem - 1 szt. - 3,00 zł

- Jajka faszerowane szynką - 1 szt. - 3,00 zł

- Jajka z kawiorem - 1 szt. - 3,00 zł

- Łosoś ze szpinakiem w cieście francuskim - 1 kg - 75,00 zł

- Rostbef wołowy sous-vide marynowany w musztardzie ziołowej - 1 kg - 65,00 zł

- Schab pieczony z suszonymi owocami i sosem dijon - 1 kg - 40,00 zł

- Karczek pieczony w rozmarynie i białym winie - 1 kg - 40,00 zł

- Befsztyk wołowy z borowikami - 1 kg - 66,00 zł

- Befsztyk z wędzonego łososia z rzodkiewką i czerwoną cebulą - 1 kg - 85,00 zł

- Pasztet drobiowy z pomidorami suszonymi - 1 kg - 30,00 zł

- Pasztet z gęsi - 1 kg - 45,00 zł

- Pasztet z dziczyzny w sosie gorczycowym - 1 kg - 45,00 zł

- Rolada z kurczaka z ziołowym farszem - 1 kg - 30,00 zł

- Wędliny z hotelowej wędzarni (szynka, schab, karkówka) - 1 kg - 45,00 zł

Zupy:

- Żurek staropolski - 1 l - 22,00 zł

- Flaki wołowe z pikantną peperoni - 1 l - 26,00 zł

Dania główne:

- Pieczony udziec indyka z suszoną śliwką - 1 kg - 45,00 zł

- Roladka wołowa z czerwoną kapustą - 1 kg - 65,00 zł

- Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym - 1 kg - 58,00 zł

- Filet z pstrąga z wędzonym boczkiem z sosem jogurtowym - 1 kg - 48,00 zł

- Klops z cielęciną, jajkiem i sosem musztardowym - 1 kg - 38,00 zł

- Biała kiełbasa z majerankiem w sosie chrzanowym - 1 kg - 36,00 zł

- Rolada z kaczki w sosie pomarańczowym z rozmarynem - 1 kg - 52,00 zł

Ciasta:

- Strudel jabłkowy w cieście francuskim - 1 kg - 38,00 zł

- Mazurek cytrynowy - 1 kg - 36,00 zł

- Babka ajerkoniakowa - 1 kg - 38,00 zł

- Pascha z bakaliami - 1 kg - 42,00 zł

- Sernik jogurtowy z białą czekoladą - 1 kg - 42,00 zł

Pobierz ofertę w formacie pdf

Minimalna wartość zamówienia: 200,00 zł

Zamówienia prosimy składać do dnia 27.03. (wtorek) telefonicznie pod numerem 85 665 25 00

lub e-mailem: restauracja@hotelbranicki.com.pl.

Odbiór dań - w sobotę 31.03. do godziny 14.00

Serdecznie zapraszamy !

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij